top of page

Online gym

Aktualizováno: 27. 9. 2023

Možná jste si všimli, že na naší sociální síti s pracovním názvem Socka přibyla sekce Online Gym. Ta je nově určena všem, kdo k nám chodí (zatím více či méně) pravidelně cvičit a chtějí se dozvědět něco navíc.


Co tam najdeš?


V pravidelně nepravidelných intervalech tam budeme nahrávat obsah (zejména videa), který se buď bezprostředně nebo okrajově týkají našich hodin (ať už Tabaty, Kruhových tréninků, cvičení pro děti a mládež, nebo Pohybové všestrannosti), praxe a vzdělání. Postupem času tam tak najdeš:

- Návody jak se k něčemu dopracovat

- Tipy ohledně techniky, stravy, či regenerace

- Cviky, hry i rutiny, kterým se sami věnujeme a zkoušíme


Protože je obsah určen hlavně a především členům, můžeš se aktivně podílet na jeho tvorbě, klást otázky, komentovat. Hlavní je, dobře se bavit!


Jak se mám k Online Gymu dopracovat, nebo co pro to mám udělat?


To je celkem jednoduché. Počínaje 1.9.2023 si zakoupil/zakoupila permanentku (nebo službu) v hodnotě alespoň 1000,-? Pak máš nárok na Online Gym na 1 kalendářní rok. Stačí se registrovat na našich stránkách v sekci Socka skrz e-mail, Google, nebo Facebook a my ti povolíme přístup. Pokud by se to z nějakého důvodu nepovedlo, napiš nám, nebo se ozvi na hodině a společně to vyřešíme.


Jaké je heslo k Wix Spaces?

- Přistupujete-li do fóra přes Wix Spaces, kód je: JYWHR4


Co když si chci zaplatit Online Gym samostatně?


Ani to není problém. Nechodíš-li cvičit, ale přesto tě zajímá, co u nás najdeš? Uhraď částku 1200,- na:

- bankovní účet: 2800255991/2010

-do poznámky k platbě napiš "Online Gym".


Registruj se na stránkách a přístup je na následujících 365 dní tvůj.





53 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Pohybově-relaxační víkend 2024 - Program

Čtvrtek 15:00-18:00 - Příjezd 18:00-21:00 - Úvod (co nás čeká a nemine + diskuze o tom Proč/Jak/Co cvičit) 21:00-až do rána bílýho (pochlastáváníčko, diskuze/filmy/hry...) Pátek 7:00-9:00 - Snídaně 9:

bottom of page